Cuma

Nasıl Hamile Kalabilirim?

Birçok kullanıcımında sorduğu soruların başında nasıl hamile kalabilirim sorusu geliyor. Aslında daha önceki yazılarımda da bahsettiğim birçok konuda bunu parça parça işledim diyebilirim. Örneğin hamile kalmak için yapılması gerekenler yazısında bu konudan detaylıca bahsetmiştim. Biz kadınlar genelde sağlık sorunları yaşadığımızda sorununun kökenine inmek yerine direkt sonuç odaklı çalışıyoruz. Yani nasıl hamile kalabilirim sorusu yerine neden hamile kalamıyorum sorusunu kendimize sormamız herşeyden önemlidir ve sorunu çözmemiz için ilk adımdır diye düşünüyorum. İsterseniz konu hakkında madde madde açıklamalarda bulunalım.

Nasıl Hamile Kalabilirim?


Hamilelik kadınlar için doğanın sunduğu bir nimet aslında. Her doğum sonrası kadın vücudu baştan sona yenilenerek adete bebeğiniz gibi yeniden doğmuş bir duruma geliyorsunuz. Bu konu ciddiyetle ele alınası ve kesinlikle hata kabul etmeyen bir konu olduğu için genel geçerliliği olan konulara başta değinelim.

Hamile kalmak isteyen bayanların asla yapmaması gerekenler:

  • Sigara ve alkol tüketimi,
  • Düzensiz uyku ve stres,
  • Düzensiz seks hayatı (çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için haftada 2 kez birleşme uygundur),
  • Beslenmede lifli olmayan gıda tüketimi,
  • Kimyasal olan tüm ilaçların kullanımı.
Yukarıda madde madde sıraladığım konuların hepsinden tamamen uzak durmanız çocuk sahibi olmanız için hayati önem taşıyan temel konulardır.


Şimdi gelelim yapmanız gereken maddelere:

  • Şifalı bitkilerin gerekli dozajda ve düzenli kullanımı (hamile kalmanın yolları adlı yazımda hangi bitkilerin kullanılması gerektiğinden bahsettim),
  • Düzenli seks ve öncesinde kadının kendini buna psikolojik ve fiziksel olarak hazırlaması (vajen içerisinde jölemsi bir kıvam olarak kayganlaştığında kadın yumurtaları döllenmeye hazır demektir),
  • Bu dönemde asla herhangi bir kimyasal destekleyici ilacın kullanılmaması,
  • 60 günlük periyotta düzenli kontrol ve kişinin sorununa göre gerekli prosedürlerin uygulanması.
Dikkat:
Kadın vücudu hassas ve tabiri caizse deneme yanılma tahtası değildir. Bu sebeple kişiye uygun tedavilerin yapılması çok büyük önem arzetmektedir. Nasıl hamile kalabilirim sorusunun en güzel yanıtı bayanın sorununa uygun çözümler üretilmesinden geçmektedir. Bende bu sebeple hamile kalma formülü adında bir kitap yazdım ve kitabımda bayanın sorunu ne ise o konu hakkında bir tablo vererek nasıl hamile kalabilecekleri konusunda rehberlik ettim. Yani kitabımda kendi başınıza nasıl başarıyla hamile kalabilirsiniz bunu tam olarak öğreneceksiniz! Hemde hiçbir kimyasal veya saçma sapan muayenelere gerek kalmadan.

Şimdi ne yapmalısınız?

Aslına bakarsanız birçok kişinin kafası bu konuda karışık ve doktor muayenelerinden sonra tedavilerde başarıya ulaşamamış görünüyorlar. Ben bu konuda yüzlerce kadın tarafından uygulanan ve geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan hamile kalma formülü isimli yöntemlerimi bu kitap vasıtasıyla sizlere sundum. Gelen geri dönüşler gerçekten muazzamdı. Birkaç yıldır yüzlerce bayandan teşekkür mektupları aldım ve bu inanılmaz bir duyguydu.

Sizlere de önerim kitabımı alın ve uygulayın! Kitabı okumak için tıklayın (TIKLA OKU). Göreceksinizki sizde başarıya ulaşarak bu büyük sorunun üstesinden geleceksiniz. Nasıl hamile kalabilirim sorusunun en kolay yolu kitabımda. Sizlerinde başarı hikayelerinizi bekliyor olacağım.

Saygılarımla,
Zeynep Gökçe



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder