Çarşamba

Hamile Kalmak İçin Şifalı Bitkiler

Daha önceki yazım olan hamile kalmanın yolları adlı makalemde bu konuda detaylıca bilgi vermeme rağmen bu yazımda bunları yeniden listeleme gereği duydum. Hamile kalmak için şifalı bitkilerin doğru kullanımı önemli olmakla birlikte yanlış kullanımları sorun oluşturabilmektedir. Bu sebeple sadece en etkili ve bilimsel olarak kabul görmüş şifalı bitkileri yazacağım. Şimdi isterseniz listeleyelim şifalı bitkileri.

Hamile Kalmak İçin Şifalı Bitkiler

Sarı Sabır (Aloe Vera)

Halk arasında "sarı sabır" adıyla bilinen ve bilimsel adı Aloe Vera isimli bitki hamile kalmak için şifalı bitki arayan bayanların en fazla kullandığı ve en çok başarı ile sonuç aldığı bitkidir. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken bir püf noktası bulunuyor. Her aloe vera bitkisi sizin ihtiyacınız olanı ve etki edeni değildir. Peki en etkili aloe vera türü hangisidir? "Barbedensis Miller" isimli aloe vera türü hamile kalmak için gereken en etkili şifalı bitkidir. Doğru kullanımla ve diğer bitkilerle takviye yapıldığında inanılmaz sonuçlar alacak ve gözlerinize inanamayacaksınız. Erkeklerde kadınlar gibi bu bitkinin özsuyunu tüketerek kendilerindeki farkı görebilirler. Yazımın sonunda bu konuda neler yapılması gerektiği ve kullanım şeklini yazacağım.

Kuru İncir

Kuru incir özellikle hamilelik sorunu yaşayan çiftlerde eğer erkekten kaynaklanan sorun varsa çok etkili bir şifalı bitkidir. Kuru incir şekli itibariyle bakıldığında erkek testisine benzerlik gösterir. Yaradanın mucizesi olan kuru incir sızma zeytinyağında 1 hafta serin bir ortamda bekletilip aç karna erkek tarafından tüketildiğinde canlı sprem kalitesi yükselterek hamile kalma şansınızı yükseltecektir. Özellikle yoğun olarak kullanımda erkeklerin ciddi fayda gördüğü bir gerçektir.

Arı Sütü

Arı sütü hem erkek hemde kadın tarafında rahatlıkla kullanılabilen ve kadınlardaki yumurta üretimi ve çatlama sorununa inanılmaz bir çözüm sağlayan mucizedir. Aloe vera ile birlikte kullanıldığında tam sonuç alınır. Erkeklerde ise yine canlı ve sağlıklı sprem sayısını yükselterek bu konuda erkek sağlığına ciddi katkılar sunar.

Yaban Mersini

Özellikle kadınlar tarafından kullanılan ve kadın hastalıklarını kökünden temizleyen bu bitki hamile kalmaya engel teşkil edebilecek tüm konularda öne çıkıyor. Yani sağlıklı bir rahim ve rahim kanalı için çok faydalıdır.

Yukarıda özellikle saydığım bu 4 bitki etkisi bilimsel olarakda kanıtlanmış ve herşeyden önemlisi sonuç alınmış bitkilerdir. Yıllardan beri yüzlerce çift bu şifalı bitkiler yardımıyla hamile kaldılar ve bu sorunu hayatlarından sildiler. Şimdi gelelim bu şifalı bitkilerin nasıl kullanılacağına. Aslında en önemli konuda bu diyebilirim. Çünkü kişinin sorunu ne ise ona uygun şekilde kullanımı gerekiyor. Yani örnek vermek gerekirse yumurta çatlaması sorunu olan bir bayan için arı sütü ve aloe vera kombinasyonu şeklinde önerilebilirken farklı sorunları olan kişilerde farklı zamanlama ve kombinasyonlar kullanılır.

Peki bu bitkileri kendi sorunuma göre nasıl kullanabilirim? Hangi firmanın ürünlerini kullanmalıyım?
Bu sorunun cevabı aslında "hamile kalma formülü" isimli kitabımda yazdım. Kişinin sorunu ne ise kitap içerisinde seçerek uygun formülü buluyor ve uyguluyor. Böylelikle herkes için bir formül uygulamak yerine size özel bir formül ile hamilelik sorununa çözüm bulunuyor. 

Hangi firmalar gerçekten %100 orjinal ve sizin sorununuz için özel üretim yapıyor veya bu ürünlerin hangi dozajda ne kadar kullanılması gerektiği gibi tüm detaylar kitabımızın içerisinde yazmaktadır. Sizden gelen yoğun sorular neticesinde bu konuda hamile kalmak için şifalı bitkiler yazısını kaleme aldım.

Hemen şimdi harekete geçerek sağlıklı bir bebek sahibi olmak için hamile kalma formülü isimli kitabımı alıp uygulayın diyorum.  (KİTABI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN) .

Sağlıklı günler dilerim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder