Çarşamba

Hamile Kalmanın Yolları


Hamile kalmanın yollarını araştıran tüm hanımların birçok olumsuzlukla karşılaştığını ve ciddi ümitsizliğe kapıldıklarını biliyorum. Aslında bu yazıyı yazma amacımda tamda bu yüzden.. Birçok bayan bilinçsizce tavsiye edilen yöntemleri deniyor ve faydadan çok zarar görüyorlar. Aslında bu onların ne kadar çocuk sahibi olmak istediklerini gösteriyor ve duygusal davranarak hata yapmalarına sebep oluyor. Bu sebeple konuyla ilgili detaylıca bir yazı hazırlamaya karar verdim. Sizden ricam bu konuları dikkate alarak çalışma yapmanız olacaktır. Başlayalım..

Hamile Kalmanın Yolları Bayanın Sağlık Sorununa Göre Farklılık Gösterir

Hamile kalmak isteyen bayanların hepsinin farklı sorunları olabildiğinden sadece bir reçeteyle sen bunu yap kesinlikle başarılı olacak ve çocuğunu eline alacaksın demek mümkün olmaz. Örneğin kimisinde yumurta çatlaması meydana gelmez, diğerinde çeşitli metabolik hastalıklardan dolayı sorun vardır vb. Peki ne yapmalı? Bu konuda genel geçerliliği olan ve sadece kadınların sağlığına iyi gelen çeşitli bitkileri "usülüne uygun" şekilde kullanmak gerekmektedir. Biraz sonra bu konuya değineceğim ama neden özellikle usülüne uygun kelimesine özellikle vurgu yaptığımı açıklamak istiyorum. Bildiğiniz gibi birçok kişinin yanlış bitkisel tedaviler yüzünden fayda yerine zarar gördüğünü birçok gazete haberinde veya tv lerde görmüşsünüzdür. Çünkü bitkiler doğru kullanılmadıklarında dozaj ve yan tesirlerinden dolayı sorunlar yaratabilir.

Peki hamile kalmak için hangi bitkileri kullanmalı? Bu bitkileri ne şekilde tüketmeliyiz? İsterseniz dediğim gibi genel geçerliliği olan ve kadın sağlığına faydaları net olarak ispatlanmış bu özel bitkilerden bahsedelim.

Aloe Vera

hamile kalmanın yolları
Aloe Vera yani türkçe adıyla sarı sabır bitkisi hamile kalmanın yollarını arayan bayanların başucunda tuttuğu ve inanılmaz sonuçlar alabileceğiniz bir bitkidir. Özellikle söylüyorum kadın hastalıkları konusunda sonuç alabileceğiniz inanılmaz bir bitkidir. Birçok bayan bu konuda doğru kullanımla bebeğini eline alabilmiştir. Bu bitki M.Ö 2000 yılında Mısırlılar tarafında birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyordu. Bildiğiniz gibi bu medeniyet ilk açık kalp ameliyatını yapan bir medeniyettir. Hatta mısırlıların eski papirüs dedikleri kayıtlarında da aloe vera bitkisinden 8 farklı hastalığa nasıl çare bulduklarından bahsedilmektedir. Buradan da anlaşılıyorki bu medeniyet şuanki en ileri medeniyetlerden bile binlerce yıl önce bu hastalıklara çare bulmuş çok ileri bir medeniyettir. Aloe vera bitkisinin onlarca türü bulunmaktadır. Kullanılma dozu, nasıl kullanılacağı ve hangi türün kullanıcılacağını hamile kalma formülü isimli kitabımda bahsettim.


Arı Sütü

hamile kalmanın püf noktaları

Arı sütü arıların yutak bezlerinden salgıladıkları beyaz renkte içerisinde onlarca vitamin ve minerali barındıran ve özellikle kadınlardaki yumurta çatlama problemine çözüm olan inanılmaz bir maddedir. Bilim hala yumurta çatlama problemine karşı bir çözüm bulamazken bu madde Allahın biz kadınlara bahşettiği bir hediye gibidir. Yakın tarihte keşfedilen arı sütü hamile kalmanın yollarını arayan bayanlar için iyi bir alternatiftir.



Yaban Mersini


Bu bitki yine kadın hastalıklarına çok iyi gelen çeşitli enfeksiyonlarla veya kistlerle uğraşan bayanlara bir çözümdür. Aloe vera ve arı sütüyle birlikte kişinin sorununa göre uygulandığında tam olarak sonuç vermektedir. 

Bu bitkilerin kullanım şekli nedir? Neden bu konuda tarifler vermiyorum?

 hamile kalma formuluAslına bakarsanız bende herkes gibi şunu kesinlikle kullanmalısınız eğer bunu uygularsanız hamile kalabileceksiniz demek isterdim ama ne yazıkki bunu diyemiyorum. Sebebi ise çok açık aslında.. Yazımın başındada belirttiğim gibi bayanın hamile kalma sorunu ne ise ona uygun olarak hazırlanmış kürler vermeyi uygun buluyorum. Hatta bu konuda kişilerin sorunlarını ve hangi bitkileri ne sıklıkla kullanması gerektiği gibi çeşitli kürleri günlük ve haftalık periyod halinde detaylıca anlattığım bir kitap yazdım. Yüzlerce kadından kitabım konusunda teşekkür mektupları aldım. Bu kişiler kitabımda anlattığım hamile kalmanın yollarından kendilerine uygun olanı seçip çocuk sahibi olmuş kişilerdir.

Hamile kalmanın en kolay ve etkili yolları arasında şifalı bitkiler gelmektedir. Bu bitkilerin uzman kişiler kontrolünde doğru ve etkin kullanımıyla başarıya ulaşabilirsiniz. Bende yıllara varan deneyimimle sizlere faydalı olmak amacıyla hamile kalma formülü adında bir kitap hazırladım. Bu konu püf noktaları olan ve ciddiyetle ele alınması gereken bir konudur. Sizde isterseniz kitabımı alıp okuyup uygulayabilir ve çocuğunuzu elinize alabilirsiniz. 

Kitabımı alan herkese kişisel iletişim bilgilerimi veriyor ve bu konuda aklınıza takılanlara cevap veriyorum. Hepinize bol çocuklu, sağlıklı bir hayat diliyorum. Şimdilik bu kadar.

Zeynep Gökçe





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder